Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2016 12:57:56 - Jarka z Brna

To se nestydíte lhát tak hloupě občanům?

ODS zničila tuto zemi, průmysl, zemědělství, služby. Divoká privatizace je odporným tunelem a rozkradením státního majetku, stejně jako pozdější církevní restituce. To skutečně se neumíte uživit jinak než takovou lumpárou proti národu? Být členem ODS to je otevřené vyhlášení války, nenávisti a cynického pohrdání obyčejným lidem, občanům, pracujícím poctivým dříčům., ODS vždy doslova ubližovala běžnými rodinám, důchodcům, malým podnikatelům. atd. Mladá paní, vy nemáte žádné svědomí: To prachy pro vás tolik znamenají?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2016 8:32:45 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,

jsem zcela opačného názoru, ovšem domnívám se, že je asi zbytečné nějak rozsáhle argumentovat, neboť se pravděpodobně neshodneme. Privatizace byla nezbytností, netvrdím, že byla bezchybná, ale čím déle by trvala, tím více by vykazovala vad. ODS byla více než 20 let jedním z pilířů našeho politického systému, nositelem demokratické tradice Občanského fóra a garantem proměny naší země od země totalitní a posttotalitní v zemi kapitalistickou a demokratickou. ODS má velkou zásluhu na tom, že se naše země opět stala právoplatným členem euroatlantického západního společenství, do kterého patří! Značka ODS, byť je dnes pošramocená, představuje historicky, ale i současně dobře odvedenou práci nejen na vládní, ale zejména na krajské a komunální úrovni, kde naši starostové a zastupitelé mají velkou zásluhu o místní rozvoj, opravené ulice, nově vystavěné komunikace, školy, inženýrské sítě, rekonstruované parky a hřiště atd. Pokud by platilo to, co o ODS uvádíte, pak by řada těchto jejích představitelů nezískávala u voličů opakovaně důvěru. Lidé by přece opakovaně nevolili někoho, kdo jim "doslova ubližuje." Tak tomu prostě není.

Jana Černochová