Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.09.2016 17:58:09 - pistolnice

invaze z Afriky ll

Pane Zdechovsky , děkuji za odpověď a musím se zeptat, proc to největší lídr Evropy nezakaze , aby neziskovky tahaly imigranty z libyjskych vod , vždyť ona - Merkelova je i , jak ji všichni prezentují i " šéfem EU " , a všichni ji musí " , nebo ji poslouchají ! Merkelova nic nedela, nějak ji to netrápí, že Evropě hrozí chaoz a nebojím se napsat, i válka s muslimy a barbary, . Jsem stejne stara jjako ona a staci mi normální selský rozum , mam silne podezření , že Merkelova snad nebo urcite chce a počítá s islamizaci Evropy! Ona dostala cenu Kalergiho , to o něčem vypovídá ! Kdyby byla pouze s imigranty soucitna , tak je nenechá i porušovat zákony ve sve zemi - Německu a německe spoluobčany nenechá na pospas prichazejicim kriminálním živlům ! Je to nenormalni chování kanclérky vuci Nemeckym obyvatelům a myslím, že moc dobře ví, co se v její zemi děje ! Četla jsem , že Frontex uprchlíky taky dováží do Itálie , takže , je to stejne , je to CK. ? Děkuji za názor. Hanka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.09.2016 16:09:04 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Hanko
Angela Merkelová rozhodně není člověkem, kterého musí v EU všichni poslouchat na slovo. Ano, je kancléřkou největší země EU, ale v rámci EU nemá žádnou zvláštní formální či neformální funkci. 
Ochrana hranic, a to i hranic EU je převážně věcí národních států a je na každém státu, jak danou věc řeší či bohužel neřeší. 
 S pozdravemTomáš Zdechovský