Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.09.2016 21:03:17 - Korálek

spravedlivé hodnocení politiků

Myslíte, že existuje něco, jako spravedlivé hodnocení politiků? Proč tu práci děláte? Většina lidí politiky opovrhuje. Na druhou stranu na vás je obdivuhodné, kolik lidí dokážete přitáhnout a oslovit. Všiml jsem si, že zde sledují hlavně váš profil. Já se kvůli vám dokonce registroval, abych mohl položit dotaz a určitě nejsem sám. Zarazila mě totiž ta negativní kampaň na vás. Všiml jsem si, že třeba Čuba na občan kašle a má jedno z nejvyšších hodnocení. Proto si myslím, že práce politika nebude nikdy doceněna a sám bych to neděl ani za milion

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.09.2016 9:56:44 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, děkuji za to, co jste napsal. Vážím si toho a jsme rád, že v České republice existuje řada lidí, kteří začínají o politice více přemýšlet.
Chtěl jsem něco dokázat a změnit a proto jsem tady. To, že někdo nadává, mi opravdu nevadí. Pracoval jsem s lidmi ve vězení i na ulici. Tam vlastně všichni nadávali. A když mi tady nadávají, tak mi říkají, že je něco v jejich životě špatně a často si s tím neví rady. A já jim sloužím pouze jako hromosvod.
Jinak k tomu hodnocení. Nejoblíbenější politici jsou ti, co nic nedělají. Ale osobně mně to nevadí. Já jsem nešel do politiky, aby mě měli lidé rádi, šel jsem do politiky, abych něco změnil. A proto mě musí řada lidí i upřímně nenávidět.
Vydržte ve Vaší podpoře. Vždy je to pro mě další vzpruha do někdy nekonečné práce.
S pozdravem Tomáš Zdechovský