JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.09.2016 17:56:54 - Franta Chomat

K OVM 11.09.

Pane predsedo, nepripadate si jako Strana mirneho pokroku v mezich zakona? Kde je revolucnost, kde je udernost? Bojite se mainstreamu a Kalouskovcu? Mel jste jedinecnou prilezitost, kterou jste promarnil. Omlatit CT o hlavu Kolare. Co je to za autoritu, kterou se CT stale ohani? On sam konstatoval, ze neni neobvykle, ze diplomat je agentem a agent diplomatem. Jenze on je zrejme agentem te zeme, ve ktere prvne pusobil jako velvyslanec. Alespon to tak vypada, nebot se posledni dva tri roky zivi protiruskou propagandou. Cizi pohunek chce byt nasim prezidentem. No a Gabal, to je temer to same. A vy je nechate bez komentare! Proc zprava IBS nezminuje pusobeni i jinych tajnych sluzeb? Nebo snad ty tu nepusobi? Proc jste nevzpomnel odposlouchavani Merklove, francouzskych prezidentu a dalsich politiku EU Americany? To snad bylo v ramci pratelske spoluprace? Dost mozna, ze dusledkem toho byla zmena postoju A.Merkel a EU k Rusku.
Predem dekuji za odpoved.
Frantisek Chomat

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.11.2016 10:20:12 - JUDr. Vojtěch Filip
Dobrý den, nejdříve je nutné si ujasnit pravomoci BIS v naší republice, než začneme něco kritizovat. Napadat kde co je velmi jednoduché, a pokud pro to nemůžete předložit důkazy a je to jen na bázi „jedna paní povídala“, je z mého pohledu nezodpovědné tyto nerelevantní informace používat na veřejnosti. Postoje představitelů KSČM je možné dohledat v deníku Haló noviny nebo na webových stránkách KSČM. Vojtěch Filip