PhDr. Martin Komárek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.09.2016 17:38:51 - MUDr.Miloš Rejmont

Dostal Babiš přes prsty nebo ne ? Bude premiérem nebo ne ?

Dobrý den, co říkáte tomu, že dnes/14.9.2016/ dostal Váš idol v PS poprvé pořádně přes prsty ? Věty premiéra musí ještě nyní hučet i ve Vašich uších/ „Oligarchové si budou muset vybrat. Buď členství ve vládě, nebo dotace, veřejné zakázky a vlastnictví médií."/.
Podobně se demokratické síly mohou spojit i po příštích volbách do PS, takže ANO může utrpět Pyrrhovo vítězství. Co si myslíte Vy ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2016 14:40:53 - PhDr. Martin Komárek

 Tak tedy za prvé. Sobotkovo prohlášení pro média je trapné. Zejména proto, že demokraticky zvolený politik není žádný oligarcha, oligarchové jsou například pánové Růžička a Pokorný, kteří stojí za Sobotkou. Za druhé je kradení majetku sice možná pro socany přijatelné, ale pro slušné lidi ne. Listina práv a svobod zakazuje diskriminaci v politické soutěži a zaručuje právo na majetek.

Ano volby vyhraje, pokud si to nezkazí samo. Spiknutí neúspěšných nelze nijak zabránit. Voliči ovšem umějí tento podvod tvrdě potrestat, jen si vzpomeňte na spiknutí malých hadů proti Ficovi.