Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2016 0:28:21 - LLKK

LLKK

Paní Pastuchová, děkuji za Váš čas a aktivitu a snahu odpovědět. Nejste jediný politik, kterému kladu dotazy na tomto webu. Bohužel mediálně propíraná rodina Nečesaných možná bude někde, třeba, časem pykat za čachry, megaúžasné podnikatelské zisky z ničeho, tohle mi může vadit, ale s tím ani jeden z nás nic neudělá. Můj dotaz míří k tomu, proč hájíte asi (možná opravdu vykonstrukovaně a falešně obviněného Jr. Lukáše Nečesaného z pokusu o vraždu) - ok, máte osobní důvody - znáte otce. Nicméně, kdyby to byl noname člověvěk...Úplně stejná rovina je právní vakuum nebo absence precendtních případů - kde soudní znalec a jeho verdikt supluje výrok soudu - je u případu "tzv." vražd rumburské sestry vražedkyně. Zastřešujete resort zdravotnictví. Dokážete pochopit jak může být docela dost lidem, pozůstalým, kteří zemřeli tímto stále úplně nevyjasněným způsobem? Promiňte - ale i zde postrádám Vaši angažovanost. tato kausa je také velmi sporná a také je nejistá dalšími výroky soudů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2016 20:24:54 - Mgr. Jana Pastuchová
Dobrý den, tak snad už vážně naposledy opakuji, že kdyby se případ Lukáše Nečesaného týkal kohokoliv jiného, tak bych tehdy jednala úplně stejně. Opakuji také, že s pozůstalými z rumburské kauzy soucítím, ale vkládat se do této kauzy nemohu a ani nechci. Určitě by se pak našel zase někdo, komu by bylo trnem v oku, že poslankyně "lobbuje" za práva několika lidí. Což je smutné... Tímto bych naši debatu uzavřela.


Hezké podzimní dny přeji, JP