MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2016 10:18:52 - Cenzura bude

Mladé bílé pracující rodiny jsou těžce diskriminovány

Včera jsem si ze zájmem přečetl článek, jehož název je v titulku : http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Zwyrtek-NEZ-Mlade-bile-pracujici-rodiny-jsou-tezce-diskriminovany-453546 .
Tento článek je naprosto pravdivý. Systém, který zde byl nastolen počátkem 90. let je založen na tom, že lidé, kteří pracují a platí daně, jsou v případě potíží hozeni státem přes palubu, zatímco ti, kteří nikdy nepracovali, nepracují a pracovat nebudou, dostávají dávky, o kterých se normálnímu člověku ani nesní. Pokud normální člověk nesežene práci a přijde o podporu v nezaměstnanosti, má nárok jen na životní minimum, které ho dostane pod most. Když přijde požádat o dočasnou podporu, úřednice na pracáku mu řekne, že se to počítá z příjmů minulého roku, tudíž nemá nárok na nic. Zatímco profesionální flákač, který nemá žádný majetek, má nárok na všechny možné dávky, podpory na děcka, bydlení apod. Kdy už skoncujete s tímto zrůdným systémem, který zvýhodňuje lidi, kteří se štítí práce?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2016 11:26:54 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, naše vláda se snaží o nápravu. Tedy, aby se vyplatilo pracovat. Před námi je úkol, aby se nevyplatilo mít hodně dětí jako zdroj živobytí i pro jejich rodiče, naopak, podporovat zodpovědné a pracující. Proto např. snížení "daní pro pracující rodiče, což se logicky flákačů netýká.