Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2016 12:17:59 - Kara

Kniha kolektivu odborníků z VUT Brno

Dobrý den, pane Zdechovský, řekl jste zhruba to, že nemáte důvod věnovat pozornost nějakým "konspiračním teoriím". Nejde přece o to, na jakém webu bylo hodnocení výsledků týmu VUT pod vedením doc.Ing.Němce,CSc zveřejněno, ale o výsledky samotné. A tito odborníci došli k závěru, že ke zřícení věží tak, jak proběhlo, rozhodně nemohlo dojít v důsledku nárazu letadla. Doc.Němec uvedl, že neřeší, kdo a jak se na likvidaci věží podílel, ale že oficiální zpráva vyšetřovací komise odporuje základním zákonům mechaniky. A také sdělil,že: "podobnou diferenciální rovnici jako my publikoval později i Prof.Bažant. A uvádí tam,že se mu také pád pro určité kombinace parametrů zastavoval." O prof. ing.Bažantovi se můžete dočíst jako o předním světovém odborníkovi v oblasti mechaniky konstrukcí. Jestliže je tedy závěr odborníků ten, že zřícení věží nemohlo být způsobeno tím, na čem trvá oficiální zpráva,stále trváte na tom,že nemáte důvod věřit ničemu jinému,než oficiální zprávě? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2016 12:23:57 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, v této diskusi se dočtete, proč závěry v této studii nejsou tak autoritativní, jak se na první pohled zdá: http://www.internationalskeptics.com/forums/showthread.php?t=242996 
S pozdravemTZ