Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2016 13:28:41 - Kara

Kniha kolektivu odborníků z VUT Brno II

Bohužel neumím anglicky,přeložím jen s překladačem(nebo mi to někdo přeloží).Diskuze jako spousta jiných.M.Juráňová tam ale píše,že ta jejich teorie byla představena na vědeckých mezinárodních konferencích a doposud nikdo nenašel v ní chybu.Kdo je M.Juráňová:http://www.vlastnihlavou.cz/ing-martina-juranova-studie-padu-budov-svetoveho-obchodniho-centra/
V jiné diskuzi na toto téma se mně zalíbil tento příspěvek:
"Říká jeden vepřík u korýtka druhému: "Už jsi to slyšel? Prý nás pán krmí proto, aby nás mohl zabít a sníst!" Druhý vepřík se na něj uprostřed sousta podívá, zamračí a řekne: "Tak ty jsi taky naletěl té hloupé konspirační teorii?!"
„Kdykoli slyším, že někdo shazuje zajímavé teze tím, že se jedná o ´konspirační teorie´, obvykle to znamená, že se někdo dostal k pravdě až příliš blízko.“ Bývalý agent CIA Michael Hasty
"Jen malá tajemství je potřeba chránit, ta velká chrání nedůvěřivost veřejnosti." Marshall McLuhan. Takže přece jen začínáte o oficiální verzi pochybovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.09.2016 18:29:15 - Tomáš Zdechovský
 Ano, podle mých informací byla práce skutečně prezentována na třech mezinárodních konferencích - ve Svratce, ve Velkých Bílovicích a v Žilině. Śkoda, že práce Martiny Juráňové neprošla oponenturou na významnějších místech. 
S pozdravemTomáš Zdechovský