MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2016 16:02:05 - Miloš Krab

preference

Víte, čeho jsem si všiml? Že jsou na vás směřovány skoro samé negativní dotazy, často úplně zástupné problémy. Napadli mě tak, že buď jste jako strana ve vládě nesilnější, a pak že vás vlastně nedoprovází žádné skandály a jde tak o snahu vás aspoň nějak poškodit, možná jde i o placenou negativní kampaň jiných stran. Nebo myslíte, že je můj názor úplně mimo? PS: Líbí se mi, že jste dali na kampaň jen tak málo a volíte jinou cestu, jak voliče oslovit. Já mám stále dilema, zda vás za rok budu poprvé volit

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2016 11:09:59 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
Pěkný den, ano, jsme bez skandálů, hájíme národní zájmy, tedy pokračování našeho aktivního členství v NATO a EU, chováme se nepopulisticky, ale racionálně, věcně a zodpovědně, nezneužíváme hysterii. Doufám, že taktických voličů kterých máme cca 30% a že ocení náš nekonfliktní a klidný přístup, hodnoty a principy. Nejsme dokonalí, děláme chyby, ale nemyslím si, že zásadní.