ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.09.2016 19:36:43 - Korkoránka

Naprosto opuštěné a volné hranice ČR pro každého !!!

Pane senátore, co říkáte tomu, že naše hranice jsou naprosto nestřežené, volné, prostupné pro každého, ať slušného člověka, či migranta, či teroristu. Jak je možné, že přes hranice z Rakouska k nám přijelo sto islamistů v několika desítkách aut, někteří bez jakýchkoliv dokladů a v bývalém objektu družstva si klidně podřezávali sto ovcí - prý rituálně, byl nějaký jejich svátek a oni potřebovali zmasakrovat zvířata a to ještě k tomu na našem území, co byste vy a ostatní říkali tomu, kdyby místo ovcí podřezali stovku našich obyvatel, ani by nikdo o tom nevěděl, až později by se možná ukázalo, že měli svátek a potřebovali lidskou krev. Naprosto úžasné, co se u nás děje, stále p. Chovanec tvrdí, jak jsou naše hranice hlídané a jsou to zase jenom žvásty a žvásty a stále dokola, dokud skutečně nepodřežou vysoce postaveného politika u nás, tak se jistě nebude nic dít a všichni k tomu budou jenom přihlížet a p. Sobotka bude stále tvrdit v Parlamentu, jak sem žádné migranty nebere. Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.09.2016 10:17:28 - Jan Veleba

 Naše hranice nejsou střežené od doby, kdy jsme vstoupili do EU a v této době jsou pouze prováděny namátkové kontroly. Je jenom otázkou času, kdy se k nám začnou přelévat nelegální migranti, kteří v sousedním Německu nedostanou azyl. Těch bude několik set tisíc a až bude německá vláda přinucena je repatriovat, tak potom se začnou dít věci. Jestli si někdo myslí, že oni budou disciplinovaně čekat, až je naloží do letadla a vyvezou někam (moc rád bych věděl kam), tak se mýlí. Na nic čekat nebudou a potáhnou do sousedních zemí, tedy zejména k nám.

Situace je vážná a současná vláda s námi hraje velmi falešnou hru. O Sobotkovi není třeba se rozepisovat, ten je jasný. Pokud se týká pana Babiše, tak to je složitější. Navenek dělá do médií silné výroky proti migrantům, ale ve vládě hlasuje opačně. Jak to, že jako ministr financí nechal vyčlenit 520 mil. Kč na integraci 6000 imigrantů?

Sečteno a podtrženo, zastavit tuto vládu mohou jenom voliči. 7. a 8. října budou krajské volby a jsem velmi zvědav, co udělají.