Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2016 9:10:52 - barabzlesa

TOTO VIDEO BY MELI POVINNE VYSILAT V EU PARLAMENTU!!!!!!!!!

Pane Zdechovsky, na minuly dotaz s odkazem jste me poslal do haje s kecama, ze neznate zdroj videa. Pak, kdyz jsem vam poslal odkaz, jste me uzemnil, ze zase neznate jmeno toho cloveka. Tak ja to s vami jeste jednou zkusim - zkuste mrknout na tohle video, je tam uvedeno jmeno pani, odkud je a snad vsechny "podrobnosti", ktere muzou zajimat snad jen uredniky vaseho typu, protoze obycejne lidi zajima spis OBSAH toho videa. Mrknete a reknete - takysi nejste jisty, proc to video natocila? A muj dotaz - porad si myslite, ze je lepsi zustat v EU a dostavat zpet penize, ktere tam poslem, s rozkazem, co snimi mame udelat? Nebo vystoupit z EU a sami hospodarit? Sami rozhodovat, S KYM tu chcem zit a JAK chceme zit? Stoji tech par drobnych navic za to, ze si nechame vzit uz uplne vsechnu dustojnost? Odpovezte prosim a zkuste pritom nemyslet na ty sta tisice, co vam chodi na ucet kazdy mesic za to, ze parkrat zvednete ruku.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2016 12:55:53 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,odkazované video ale nijak nesouvisí s Vašimi dotazy týkajícími se EU. Imigrační politika spadá do kompetencí národních států. Navíc členství v EU znamená spolupodílet se na jejich rozhodnutích.  Evropská unie nám  nediktuje, s kým máme žít a jak chceme žít. Obojí je svobodou každého člověka. Budu také rád, když si zjistíte o mé práci něco více. Opravdu neberu peníze jen za to, že "každý měsíc parkrát zvednu ruku." Věřte tomu, že kdybych zjistil, že působení ve funkci europoslance nemá smysl, vrátil bych se k podnikání, kterému jsem se věnoval 10 let před svým zvolením. S pozdravem Tomáš Zdechovský