ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2016 12:52:51 - El liz

Sociální inženýrství, USA, Evropa a dnešní Švédsko.

Dobrý den. Ráda bych se Vás zeptala, co si myslíte o sociálním inženýrství prováděném v Evropě. Vše popsáno perem T. Barnetta, viz druhá polovina článku: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Frantisek-Kasparek-Jezevcik-u-rybnika-aneb-Prevychovny-tabor-politicke-korektnosti-454597 Víte, připomíná mi to (V USA také "vynalezenou") eugeniku, kdy na počátku minulého století probíhala na příkaz vrchnosti sterilizace a internace černochů a hispánců za účelem jejich vyhlazení. Jistě jste zaznamenal šílené video, které šíří veřejnoprávní a vládou kontrolovaná tv stanice ve Švédsku, vyzývající rodilé Švédy k integraci s příchozími imigranty. Nikoliv ať se noví přizpůsobí jim. Vše jak je zmíněno v propagačním vládním videu za účelem vytvoření "Nových Švédů". Co vede mocné, aby neustále nutili lidi do sociálního inženýrství? Co jim tyto pokusy na národech přináší? (kromě peněz). Jak je v moderním a vyspělém světě možné, že někdo prostě řekne, Váš národ je na nic, změňte se! Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2016 20:29:30 - Jan Veleba

 Já taková videa nesleduji, protože to je ztráta času a ohrožení svého zdraví. To, co píšete se děje, ale ti, kdo tento směr prosazují, zatím, tak během krátké doby skončí. Jedna z prvních bude mutti Merkel a za ní půjdou další. Poslechněte si kardinála Duku, poslechněte si Cílka, Zemana, Orbána, Fica, Sarkozyho a další.

EU se rozpadne, my se opřeme o země V4 a vše bude jinak. Ovšem v Německu, Švédsku, Francii, Itálii, tam bude problém. Bude to ale jejich věc.