Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2016 13:14:47 - El liz

S kým a jak žijeme

Dobrý den. V jedné z odpovědí čtenáři píšete, že je jen na každém, s kým a jak žije. Přesto se nemohu zbavit dojmu, že je to spíš na vládách jednotlivých zemí. Viz Švédsko, které své občany oficiálně vyzvalo (motivačním videem vysílaném v TV) aby se integrovali s nově příchozími imigranty (ne naopak) a to cituji "za účelem vytvoření nových Švédů". Video také obsahuje větu "Švédsko již nikdy nebude jako dřív" Není to tak trochu sociální inženýrství? Co opravňuje v dnešní moderní, vyspělé době mocné aby určovali, který národ a rasa je dobrý a který se má změnit? Švédští socialisté nejen, že zrušili volby, ale navíc přikazují svým lidem, že mají zatnout zuby a přehlédnout nějaké ta znásilnění a jiné "ztráty" a vzletně nazývá svůj postup jako vytváření lepších hodnot a člověka. Vím, můžete namítnout co je nám do Švédů, avšak v dnešním globalizovaném světě se to brzy může stát i nám. Tím spíš, když jsou imigranti tak moc protěžovaní, viz podpora jejich podnikání panem Sorosem. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2016 17:22:01 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,myslel jsem své výroky spíše tak, že se týkaly jednotlivců, nikoli společnosti jako celku. Jinak na to, jak (nejen) švédská imigrační politika selhala, jsem dříve upozorňoval už mnohokrát. K celému videu můžu říci snad jen to, že  se vůbec nedivím, že sklidilo tolik negativních ohlasů. Integrovat se musí ti, kteří přišli. Nevím, nakolik byl přesný překlad do angličtiny, ale požadovat integraci po všech, včetně původních obyvatel, považuji za naprostý nesmysl.
Jedná se ale o věc samotných Švédů, jak k celé věci přistoupí. Sám příliš nevěřím, že by měly takové kampaně větší vliv na veřejné mínění. Myslím, že jejich efekt bude spíše opačný.
S pozdravemTomáš Zdechovský