prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2016 14:35:07 - koudyy

Billboard

Pobavil mě váš plakát, kde je ,,zelená podnikání". To jako myslíte kontrolní hlášení, EET atd? Nějak váš slogan nechápu. Na jednu stranu jsou podle vás podnikatelé zloději, na které je třeba si došlápnout a pak je oslovujete v kampani?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.09.2016 10:45:58 - prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc.
Dobrý den, jsem docela ráda, že Vás můj billboard zaujal. Abych byla upřímná, nevím, kde se vzala teze, že cílem hnutí ANO je zlikvidovat podnikatele. Uznávám, že ne všechna opatření, jako třeba kontrolní hlášení, jsou na první pohled populární, na druhou stranu je jejich pozitivní přínos zcela evidentní a v konečném důsledku z toho budeme profitovat všichni.Trochu jsem ale odběhla od toho podnikání. Celý život se pohybuji ve sféře podnikové ekonomiky - přednáším na VŠE, v minulosti jsem působila ve vedení několika společností, napsala jsem řadu úspěšných knih... Mohu Vás ujistit, že díky této praxi jsem dospěla k jednomu závěru - podnikatelé jsou velice kreativní a schopní lidé, pro které může stát udělat zejména jednu věc - zajistit předvídatelné a stabilní právní prostředí.V Senátu bych proto chtěla dbát na to, aby nedocházelo k příliš častým tubulencím v naší legislativě a aby zákony byly psány tak, že budou složit celé společnosti a ne jen vybraným zájmovým skupinám.Pokud mi napíšete na mail eva@evadosenatu.cz můžeme si domluvit osobní setkání a celou problematiku dále diskutovat. Velice ráda si Vaše názory vyslechnu.
Eva Kislingerová