PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.09.2016 12:03:40 - laco

KSČM - destilovaná voda, bez chuti a bez zápachu

Politolog Zdeněk Zbořil: „KSČM se – podle mého názoru – už sama zrušila, a to dokonce bez pomoci Jaromíra Štětiny. Co je na nich ještě komunistické? Ty třešně komunardů, o kterých už skoro nikdo nic neví? I té rudé hvězdy se bojí jako svěcené vody. Komunisté kdysi chodili pro svou víru do vězení a na smrt. Dnes nasednou do svých na dluh obstaraných automobilů a zapisují poslanecké náhrady a diety a dojedou sem tam na nějakou schůzi. Ale raději do Bruselu a rozhlédnou se tam, jak vypadá ‚evropská levice‘. Ale většinou nám to neřeknou. Proto si myslím, že mohou spolupracovat nejen s Andrejem Babišem, ale i s Miroslavem Kalouskem, který se jim už jednou nabízel. Když s ním unisono vyjí sociální demokrati, proč by se nemohli přidat i komunisté?" Souhlasíte s tímto hodnocením politické strany, jejíž jste místopředsedou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2016 11:49:52 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Ve straně, která mne v květnu zvolila za místopředsedu, jsou desetitisíce lidí, o nichž slova Zdeňka Zbořila neplatí garantovaně. Já je republikou objíždím většinou vlakem. A právě to, jakým opakem Zbořilových slov jsou, mi znovu a znovu dobíjí baterky. A vůli mluvit z duše jim.