PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.09.2016 14:12:40 - Michal Sandr

Náhubkový zákon a NO-GO zóny kontra demokracie a bezpečnost u nás a v Evropě

Vážený pane Ph. Dr. Sládku. Nejdříve Vám chci poděkovat za 100% Vaše odpovědi na naše otázky. Nestává se to často, aby i choulostivé otázky dnešní politici a i kandidáti na politiky takto odpovídali! Je vidět, že se nebráníte komukoliv odpovědět na jakoukoliv otázku! Proto mne zaujal dnešní článek v parlamentních listech cz. o tzv. NÁHUBKOVÉM ZÁKONU! Mohl byste nám prozradit, jestli víte kolik je v našem státě no-go zón, jako je tomu třeba v Teplicích a jak se liší od těch evropských?! Je tu v EU a u nás vůbec ještě alespoň špetka DEMOKTRACIE?! Úryvek článku předkládám:
„Poslanec ANO Zdeněk Soukup upozorňuje, že mu jako členovi evropského výboru přišel do mailu materiál, ve kterém Evropská komise přichází „s návrhem na vznik strukturovaného a trvalého unijního přesídlovacího rámce.“ „Brusel vyrábí nástroje pro umlčení hlasu veřejnosti. Už i u nás se šušká něco o připravovaném ‚náhubkovém zákonu‘ ve stylu ‚hate speech‘, kdy má být trestná i slovní kritika migrační politiky,“ .......

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.09.2016 11:31:27 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den a děkuji za tuto otázku,Před chvílí jsem dopsal stížnost adresovanou Radě pro rozhlasové a televizní vysílání na Českou televizi vzhledem k předvolebním debatám, které tato veřejnoprávní instituce organizuje jenom pro vyvolené lídry vyvolených politických strana hnutí proto, že názory těchto "politiků" konvenují s názory vedení a redaktorů České televize. Jde o flagrantní porušení zákona 483/1991 Sb o České televizi. Takovýchto stížností a žalob bychom ovšem mohli denně podávat několik. Vládnoucí staronová garnitura totiž ukrajuje ve vší tichosti krok za krokem naše nezadatelná práva a svobody. O kterých jsme si alespoň dosud mysleli, že jsou nezadatelná. S tím souvisí například během letošních prázdnin ve vší tichosti schválená novelizace zákona o politických stranách a zákona volebního, která umožní zabetonování současných parlamentních stran, dojení státního rozpočtu, aby tyto strany mohly své členy a příznivce prokrmovat ze státního rozpočtu a naprostá likvidace neparlamentních politických stran. V této souvislosti ovšem trpce vyznívá naprostá ignorance představitelů neparlamentních stran, kteří místo toho, aby využili krajských voleb ke sjednocení a prosazení svých programů, tak každý sám kráčí do zapomnění a ještě s sebou strhává ostatní. Jejich ignorance byla vzápětí potrestána právě tou novelizací volebního zákona a zákona o politických stranách. Teď si mohou stěžovat, leda tak však na vlastní hloupost. Jenom taková poznámka na okraj vzhledem k aktivitám soudruha Veleby a jeho asijského souputníka na stránkách Parlamentních listů. Ač se Úsvit rozpadl a SPD má jen dva poslance asi si myslí, že se to počítá do účasti v parlamentu po dobu dvou volebních období a tím pádem prokrmování jejich stran. Jinak by totiž asijský souputník soudruha Veleby přeci neumožnil přijetí té odporné až hnusné novelizace, která pošlapává demokratické principy této země. Ač jsem pojal odpověď trochu zeširoka musím konstatovat, že podobné odpornosti budou z Bruselu a Strakovy akademie jen pršet, vzhledem k tomu, že si musí honem upevnit svoji moc, aby mohli vládnout na věčné časy.Bylo by hezké, kdybychom mohli říci, že stačí referendum o tom, či onom. Bohužel ten čas již minul.Jediným řešením je pořádná revoluce.