ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.09.2016 18:58:15 - jah

Raději již nic nepište

Pane Velebo, kde jste našel tu drzost vyjádřit se tak hrozně o naší Věrce Čáslavské??? Zřejmě je to jenom Váš komplex méněcennosti, protože sám jste pro tento národ neudělal vůbec nic. A kde jste našel tu drzost žádat omluvu pro paní Sykovou, kterou znám z jejího bývalého zaměstnání jako naprostou kariéristku zakládající svůj úspěch na podepisování cizích prací a a veřejně hlásající, že by se s klidem přidala k STB, kdyby jí to usnadnilo život! Teď již můžete napsat co chcete a lidé jenom trochu informovaní Vás budou považovat za politického kariéristu a já doufám, že v senátu brzy skončíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.09.2016 20:20:02 - Jan Veleba

 Jsem na rozpacích, zda mám na tyto, omlouvám se, slátaniny hodné anonyma, odpovídat. Sykovou a její veřejné hlásání, které jste si vymyslel/a/ ponechám stranou a jenom poznámku k Čáslavské.

Nevím jestli vám něco říká:

"Cti otce svého i matku svou, abys dlouho živ byl a  dobře se ti vedlo na zemi".

"Nezabiješ"

Je to čtvrté a páté Boží přikázání z celkem deseti, které jsou základem naší civilizace bez ohledu na to, zda jsme věřící či nikoliv. Jsou to po staletí obecně přijaté normy společenského života a konání. Pokud jste to nevěděl/a/, tak to teď víte a dál si prosím znovu přečtěte moje odpovědi na otázky PL k paní Čáslavské.

Zkrátím to. Jestli syn zabije svého otce a matka neprojeví lítost a postará se o to, aby dostal prezidentskou milost, tak taková osoba nemůže být morálním vzorem. Je mně líto.

A jinak pokud se týká Senátu (příště prosím dodržujte pravopis, velké S), tak to doufáte zbytečně, můj mandát skončí za 2 roky.