ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2016 16:05:55 - Alena Klečková

zemědělství

Dobrý den pane senátore,
dnes dostáváme za litr mléka 5,50 zhruba.Skoro každý den chodím nakupovat,ale ceny "na krámu" jsou pořád stejné,když se něco malinko zlevní,tak je to AKCE! Ceny jsou stejné,jako když jsme za mléko dostávali 10,80kč/ l. Kde zůstává ten rozdíl? Nedávno likvidovali na olomoucku čtyřsethlavé stádo holštýnek.A víte kam je vozili - do Německa! Měla jsem věřit po revoluci ministru Kubátovi,který normálně říkal,že žádné zemědělce nepotřebujeme,Evropa nás uživí! Já jsem si myslela,že blábolí.Neuměla jsem si to představit,to co on říkal. Dneska si to nemusím představovat,teď už to vidím!
Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2016 8:32:00 - Jan Veleba
 Bohužel máte paní Klečková pravdu. Zemědělci, chovatelé krav, teď těžce krvácí, ale obchodní řetězce si dál udržují svoje zisky. Ale všeho do času. Pokud přijde  opravdový konflikt, a ten reálně i v Evropě díky Merkelové a spol. hrozí, pak poznáme. Třeba vepřového se už dováží přes 50%! Bezpečný je ten národ, který má zajištěny potraviny, energii a vodu. My už první článek zabezpečen nemáme a jsme snadno zranitelní. A to ponechávám stranou návazné důležité aspekty - zaměstnanost a krajinu.