ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2016 12:53:36 - Jan Dvořáček

Morálka

Já vám členství v KSČ nevyčítám, vím jaká byla doba. Jenom jsem vám chtěl připomenout, že každý z nás, já i vy, máme nějaký ten hřích. (Teda já si to alespoň přiznám). A chceme-li někoho soudit, měli bychom si uvědomit, že také nejsme bez chyb. Znovu opakuji, že paní Čáslavská nikoho nezabila. Její syn byl v té době plnoletý a odpovědnost padá na něj. Pro paní Věru, jako matku, to určitě nebylo lehké období. Pokud jde o výchovu, nemohu soudit, nemám ve zvyku se hrabat v soukromí lidí. Ale vím, že se může stát, že i přes veškerou péči rodičů a jejich výchovu, se může dítě dostat na šikmou plochu. A ještě srovnání s gen. Pavlem. Víte kolik mu bylo r. 1989 let? 28 lez - tedy mladík. Zachoval jste se trochu jako školák přistižený při nějaké lumpárně, který se hájí zpravidla takto: "Když von to Franta udělal taky!" A ještě připomenu, že babičky nás učily - o mrtvých jen dobře . Odkazoval jste i na křesťanství a jeho hlavní krédem je láska, pokora a odpouštění. Ne kopání do mrtvých!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2016 21:46:00 - Jan Veleba

 Manipulátor Dvořáček:

"Ale co čekat od člověka, který v době vrcholné normalizace vstoupil do KSČ a tím musel okupaci své země vojsky Varšavské smlouvy schválit?" - výňatek z předešlého "dotazu".

"Já vám členství v KSČ nevyčítám, vím jaká byla doba. Jenom jsem vám chtěl připomenout, že každý z nás, já i vy, máme nějaký ten hřích." - to píše dnes. Nevím, možná se spletl a odpovídá dvou různým Velebům ...

Moje otázka zní - jak může takový zapšklý manipulátor coby ředitel školy ve Stráži nad Nežárkou vychovávat děti?