Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2016 19:51:26 - PerHakan

Evropa

Dobrý den pane Zdechovský,

W.Churchill řekl - Keep the England white - Můžete mi vysvětlit, proč zhruba od šedesátých let Evropská elita toto přání nejenže nevyšlyšela, ale naopak z Evropy vytvořila pomalu Eurábii s výrazným podílem neevropského obyvatelstva, kde na mnoha místech to vypadá jako v Abidjanu nebo Islamabádu a ne v Evropě???!!!! A EU elity tento proces ještě vědomě podporují.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2016 11:27:27 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,bylo by asi lepší, kdybyste se zeptal přímo lidí, kteří byli v té době u moci v západní Evropě, než mě. V každém případě je známou věcí, že příliv přistěhovalců z neevropských zemí byl daný nedostatkem lidí ochotných vykonávat podřadná zaměstnání a obecně práce, které nevyžadují vyšší kvalifikaci. Přistěhovalectví se ale bohužel nedařilo dostatečně dobře kontrolovat a bohužel nebyly brány v úvahu možné problémy soužití s lidmi z jiného kulturního prostředí, kteří mají navíc většinou nizký sociální status. Důsledky této nedomyšlené politiky vidíme v Evropě dnes a denně....Více k tomu říci nelze. Zbytek ponechávám bez komentáře. S pozdravemTomáš Zdechovský