Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2016 21:26:57 - Vítězslav

historická zkušenost s Německem a Ruskem

Jak posuzujete rozdíl mezi historickými zkušenostmi s nacistickým Německem, které nás chtělo vyhubit a Ruskem, které nás od nich zachránilo, ale které zase v roce 1968 zabránilo rychlému vazalství k Západu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2016 10:12:16 - Pavel Novotný, DiS.

 Německo nás nechtělo vyhubit, chtělo vyhubit Židy, Romy a další národy, které mám, narozdíl od Němců, rád. Rusové nás od Němců jistě nezachránili, spíše se podíleli na osvobození naší země, čímž se vykupovali  z výčitek z paktu Ribbentrop - Molotov, Dnešní Německo nemá nic společného s Německem, které rozpoutalo v minulém století dvě světové války. Posledních 65 let se vepři celkem snaží, díky Bohu za Merkelovou.. Rusové jsou zmrdi, vyřádili se na Polácích, ukradli kus Ukrajiny, my jim byli vždycky pro prdel a jsou to v zásadě dopující opilci, někdy mám podezření, že má oblíbená ruská klasická literatura ve skutečnosti vznikla u nás v Praze a psali jí pražáci, no prostě civilizovaní lidé. Mohu se vás zeptat na váš názor a anexi Krymu? jen se chci ujistit, že jsem vás správně zařadi do kategorie důchodce-kverulant, zřejmě z venkova, díky