ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.09.2016 7:36:12 - Jan Dvořáček

Slušnost

Já se ptám, zda je slušné, když senátor označí svého oponenta veřejně za svini, jíž se hážou perly?(zde na parlamentních listech, kde mi nebyla zveřejněna žádost o omluvu) Polemizuji s vámi, ale nikdy jsem vůči vám nepoužil sprosté slovo. Je slušné nepřijímat doporučené dopisy, kde žádám o omluvu za vulgární nadávky? Je vůbec slušné neodpovídat na dopisy? Takže,kdo je tady minipulátor? Vy totiž neodpovídáte na konkrétní dotazy, vy vždy jen vytrhnete jednu větu kontextu a překroutíte obsah. Udělám vám trochu radost, už neřediteluji, odešel jsem do důchodu, ale i trochu zklamu, učím dál a dále jsem členem rady města, protože jsem ve volbách získal nejvíce hlasů od lidí, kteří mě znají desítky let. Vaše nenávistné poznámky na tom nic nezmění.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2016 19:46:39 - Jan Veleba

 A znovu - "Vaše nenávistné poznámky na tom nic nezmění" .... Jste manipulátor, píši slušně, nesnižuji se k nenávisti. Nevytrhl jsem větu, citoval jsem Vaše (mimochodem Vy neumíte jako kantor dodržovat dlouholeté zvyklosti, píšete vždy "vy") meritorní hodnocení mne ve dvou Vašich reakcích.

Jinak Vám přeji hodně zdraví, užijte si důchodu, zvelebujte Stráž a mějte mír a pokoj v duši.