Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.09.2016 12:55:10 - aspirin

Vážený pane,

"V každém případě je známou věcí, že příliv přistěhovalců z neevropských zemí byl daný nedostatkem lidí ochotných vykonávat podřadná zaměstnání a obecně práce, které nevyžadují vyšší kvalifikaci." Takto vlastně přiznáváte, že místo domorodých otroků - Čechů, Moravanů a Slezanů - si dovážíme otroky ze zahraniční. Zaplatí-li metaři pětadvacet tisíc měsíčně, určitě se metařů najde dost. Nebo si myslíte, že řádně pracovat a chodit žebrat na sociálku je lákavé. Bez užvaněného politika se občanstvo obejde, ale bez popeláře asi těžko. Co je to, prosím, podřadné zaměstnání?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2016 16:45:22 - Tomáš Zdechovský
 Vážený aspirine,mluvil jsem o situaci v západní Evropě a psal jsem o tom, že příčina byla taková, že bylo málo pracovních sil z řad místních obyvatel. Ani kdyby na ta místa byli nastoupili všichni nezaměstnaní z řad místních, nemohli by tento nedostatek míst nahradit. Nic takového, o čem píšete, proto opravdu nepřiznávám. S pozdravemTomáš Zdechovský