Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.09.2016 22:42:44 - pepaprochazka

K Vaší odpovědi na otázku: Cítíte se zcela zdráv?

Přiznám se, že jste mne překvapil. Čekal jsem Vaši odpověď že 100% ano (že nemáte absolutně žádnou pochybnost - tím by bylo vše jasné), ale dostal jste mě odkazem na vyjádření
lékaře. Každý normální člověk podle mě musí disponovat přiměřenou mírou pochybnosti, aby byl stále ve střehu a tím pěstoval svoji duševní hygienu. Nyní odpovím na Vaši otázku proč jsem tak usuzoval. Vaše paušalizované pejorativní vyjadřování o lidech jiného názoru mě totiž
vedlo ke dvěma úvahám. Buďto nejste schopen hlubšího zamyšlení a věci hodnotíte povrchně s primitivním závěrem, nebo naopak jde o velmi promyšlený tah. Nyní se přikláním k variantě 2. I tak je pro mě nepřijatelná z Vaší strany ignorace demokratických principů. Není přece možné, abych byl označován za idiota, zaprděnce, mongoloida a jiné zupácké výrazy jen proto, že mám jiný názor a nejsem adorátor té "správné" ikony.Ze stejných důvodů bych se mohl vyjadřovat o Vás, ale na rozdíl od Vás respektuji lidi s jiným názorem pro který je neurážím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.10.2016 9:41:20 - Pavel Novotný, DiS.
 Pepo, je to všechno o tom, že jsi čtenář parlamentnichlistu.cz Víš, já nesnáším rychlé soudy a předsudky, ale status čtenáře PL dává právo paušalizovat. Jistě, bude tu nedopatřením i pár příčetných bytostí, třeba mezi ně nějakou neuvěřitelnou náhodou patříte. Nevím. Spíš bych řekl, že génius nebudete, Skutečně chytrý člověk by totiž moc dobře dedukoval, co mě vede k tak vulgárním odsudkům tady, respektive zdali náhodou neprezentuji své názory zcela záměrně tak, jak je prezentuji. A k vašemu konstatování, že "přece není možné, abyste byl" uvádím, že jak vidíte, možné to je. Nerozčilujte se ale kvůli tomu, nestojím vám za to. Pěkný večer s Mirkem Donutilem na ČT přeji.