Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.10.2016 10:45:32 - Jan Kozina

Jste slepá nebo je to záměr nás oklamat?

Vy opravdu nevidíte že USA jsou pro svět velmi nezpečným mezinárodním gansterem. Chcete udržovat silné vazby se zločinci? Nevidíte že oni vyvolávají vetšinu krizí a celosvětového napětí mezi národy? Nevidíte že oni organizují migrační vlny, aby nás co nejvíce oslabili? Jak vysvětlíte, že v jejich finanční situaci prakticky nesplatitelného státního dluhu ještě nemuseli vyhlásit default?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2016 21:08:21 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,

nejsem si vědoma toho, že by Spojené státy organizovaly migrační vlny odkudkoliv kamkoliv. Nevím, zda pro to máte nějaké důkazy? Tím, kdo spíše v uplynulé dekádě vyvolával mezinárodní napětí, je Rusko. Vzpomeňme si například na atak Ruska v Gruzii, porušování mezinárodního práva na Ukrajině a působení ruských ozbrojených sil v Sýrii, kdy mj. bombarduje civilní cíle a stojí za bezprecedentním násilím na civilním obyvatelstvu města Aleppa. Netvrdím, že všechny zahraničně-politické kroky zejména Obamovy administrativy byly vhodné a v zájmu mezinárodní stability. Bylo podle mě vysloveně chybou odcházet z Iráku, nicméně USA přesto i nadále jsou významným spojencem a pilířem NATO, které je zárukou obrany naší civilizace.

Jana Černochová