PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2016 11:43:27 - Michal Sandr

VÁLKA SVĚTŮ SE NEZADRŽITELNĚ BLÍŽÍ

Dobrý den pane PhDr. Sládku. Znovu Vám chci poděkovat, za Váš ucelený a pravdivý názor na určité situace a dění, která nás v poslední době obklopují a úplně rozkládají naši morálku! Co to je vůbec dnešní morálka?! Hlavně kde se mají nalézt morální lidé – politici, když na začátku každý hlásá, že je skoro neposkvrněný a za nějaký čas se z něho vyklube ignorantský lump obrovského kalibru, kterému jde jen o to, aby se udržel u plného poslaneckého?! Já osobně si myslím, že celková morálka lidstva upadá a začínáme se vyžívat v něčem, mně úplně cizím, a to je v bezcitnosti, ignorantství, falší a také letargii! Abych byl konkrétní! Podporujeme muslimský svět, ale přitom proti němu bojujeme! VŠE POD HLAVIČKOU HUMANITY A DEMOKRACIE!!! Já osobně si myslím, že chce „NĚKDO“ pod hlavičkou MULTIKULTISVĚTA rozpoutat boj mezi dvěma úplně, ale úplně odlišnými kulturami! Mezi tzv. ZÁPADNÍ KULTUROU A MEZI MUSLIMSKOU KULTUROU!!! Kdo vyhraje,se ale ještě neví! nebo ví?Jaký máte na tuto vzniklou situaci Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.10.2016 11:13:45 - PhDr. Miroslav Sládek
 Děkuji za dotaz,na první pohled to skutečně vypadá tak, že by mohlo dojít k válce mezi dvěma světy, nebo spíše kulturami. Křesťanskou a muslimskou. Možná, že k tomu také dojde. Podstatou problému však je, že jde o zničení všech kultur, o zničení jakéhokoliv odlišného názoru a kultury. Jde o přeměnu všech lidí v masu bezprávných otroků. Vše podle protokolů. Je tady ovšem jeden dílčí problém, se kterým autoři protokolů nepočítali. A to je rozpínavost Asie. Většinu obyvatel planety tvoří právě lidé žijící v Asii. Jejich vliv je dán nesmyslným přesunem výroby, narůstající obrovskou zadlužeností západních zemí, skupováním všeho  v Evropě a Americe. Nejsem příznivec dalajlámy, ale jeho návštěva v Praze byla velmi užitečná, protože obnažila ztrátu suverenity naší země. Stačí, aby Peking pohrozil blíže neurčenými sankcemi a prezident a vláda ČR sklapnou podpatky a nepustí ho ani na nádvoří Hradu. Taková ubohost tady nebyla snad od padesátých let minulého století.