Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.10.2016 21:03:45 - Ipagsa126

OD PROSINCE ZAVŘENO

Děkuji za EET zavřelo nám od prosince hospodu se sálem na naší vesnici. Konali se tam veškeré plesy, besídky obecní školy i mateřinky, setkání různých zájjmových skupin a mnoho dalšího. Hospoda se sálem byla naŠe jediné kulturní zařízení pro pořádání akcí. DĚKUJEME a namlátíl bych si papuli, že jsem Vás volil. Jo a paní co měla žehlírnu s mandlem skončila před měsícem. A o dopadu na místní obchůdek a řeznictví.......... uvidíme. Každopádně já do města za prací jezdím denně, ale co lidé v důchodu, na mateřských atd. Styďte se.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.10.2016 15:29:24 - Andrej Babiš
 

Dobrý den, jsem si jistý, že EET vám hospodu nezavřelo. Nesmysl. Ale víte co dokáže zavřít hospodu? Tedy kdo? Majitel. Zkuste se jej zeptat na ten pravý důvod. Určitě to není pořízení přístroje za pár tisíc a připojení k internetu. A zeptejte se i té paní s žehlírnou. Kvůli povinnosti evidovat tržby od března 2018 zavřela v září 2016? Určitě? Zeptejte se jí na to. Když mi napíšete v jaké vesnici se to stalo klidně se příjdu podívat a s paní promluvím. Napište mi na ministr@mfcr.cz. Předem vám děkuji. AB

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE