Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2016 9:08:09 - Bobo11

Češi

Nadzvedl mě poslední dotaz na vás. Zní totiž, jak kdyby Češi byli nějací vyčuránci, což podle mě nejsou. Nebo máte jiný názor? Bohužel je fakt, že někteří politici sympatizují s tím, kdo se jim hodí a kdy se jim to hodí. To je ale podle mě špatně. Jinak gratuluji k volbám a už se těší na ty sněmovní. Bude přeci znovu kandidovat, nebo ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.10.2016 6:21:46 - Mgr. Daniel Herman
Vážený pisateli,
i poslední události kolem návštěvy tibetského dalajlámy znovu ukázaly, že je u nás mnoho lidí, kteří právem žádají, aby i v politice šlo především o čest a rovnou páteř. Toho si velmi vážím. Český národ má být na co hrdý a můžeme navazovat na řadu pozitivních tradic z minulosti. Za gratulaci k volebním výsledkům děkuji a děkuji i touto cestou rovněž všem, kteří k volbám přišli a dvojnásob těm, kdo volili kandidáty KDU-ČSL. Ano, jsem připraven příští rok znovu kandidovat ve volbách do Poslanecké sněmovny.