PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2016 23:14:47 - tomas.moukes2

Policie odmítá kontrolovat muslimům doklady

Řekl jste, že pokud člověk vidí migranty, má na ně zavolat policii. Jenže když člověk zavolá policii na skupinu muslimů, at jim zkontroluje doklady, tak ta odmítne přijet a důrazně doporučí, at se do toho nepletete. Takže co navrhujete ted? Za poslední rok se tu počet muslimů ztrojnásobil, přišlo jich do čr tak 40 000. Lidi mají oči a vidí to. Takže máme Chovance žalovat za sabotáž?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.10.2016 2:18:23 - PhDr. Zdeněk Soukup
Myslím, že nemá cenu podléhat stihomamu  a volat policii pokaždé, když vidí skupinu muslimů. Mohou to být turisté, lázeňští hosté anebo řádní azylanti/nebo čekatelé na azyl/. Mé doporučení se týkalo lidí, kteří evidentně nelegálně přecházejí hranice a přestupců zákona. Když budete mít pocit, že na taková ohlášení policie nereaguje, obraťte se na inspekci MV anebo na mě. Pochopitelně, například fotodokumentace anebo svědectví vítáno. Nemyslím si, že by ministr Chovanec chtěl krýt nelegální pohyb migrantů na našem území.