Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.10.2016 18:11:59 - Brýsková

Jak jste to Vy a Bělobrádek odhadl na rozdíl od Jurečky a Hermana ? že celá "Hermanova subverse" stojí na "Pražské kaluži lží" ?

Herman obvinil presidenta z trestného činu vydírání ().... (..dokládal 3 svědky ) ani jeden svěden nepotvrdil jeho obvinění.... (§ 175Vydírání....(1) Kdo jiného násilím, pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy nutí, aby něco konal, opominul nebo trpěl, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až čtyři léta nebo peněžitým trestem.)

Jurečka to zopakoval ( Ministr Jurečka: Nemohu jít na Hrad v situaci, kdy prezident demokratického státu vydírá člena vlády .... http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Ministr-Jurecka-Nemohu-jit-na-Hrad-v-situaci-kdy-prezident-demokratickeho-statu-vydira-clena-vlady-459742)

Tím se dle mne dopustili dle § 345 Křivého obvinění ((1) Kdo jiného lživě obviní z trestného činu, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta......

Platí tyto paragrafy i pro politiky ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2016 10:54:17 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz. 
Zákony platí pro všechny stejně. Pokud vidíte, že se někdo dopustil trestného činu, prosím, dojděte okamžitě podat trestní oznámení.
Jinak já osobně věřím verzi Daniela Hermana a celá kauza kolem jeho strýce mi přijde absolutně neakceptovatelná. Zvláště když víte, kdo je to Jiří Brady, který si státní vyznamenání rozhodně zaslouží
S pozdravem Tomáš Zdechovský