MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.10.2016 11:29:39 - Drahuše

Na politiky(úředníky) platí již jen násilný odpor lidu, což se ukazuje ve Francii...

Dobrý den,
jak ukazují občané EU - Francie, Nizozemí, Švédsko, změna rozhodnutí starostů, úředníků, politiků se mění jen v případě, když lidé projeví násilí na nich - napadnutí starostů, radnic, politiků osobně. Jak je to možné, že pak změní názor a rozhodnutí? Proč to neudělají dříve dle poklidné vůle lidu - diskuse,referendem? Vše se ukazuje, že politici, úředníci to nedělají pro blaho občanů, nýbrž jen jsou lokajové nadřízených.... Není snad pravda, že politici mají sloužit lidu? A vidíme, že politici se chovají přesně opačně, teď se to dělá kvůli dotacím od EU (vlastně je to okrádání nejen našich lidí, ale i lidí z jiných členských zemí), je to vlastně taková legální krádež a pak nastává přerozdělování, kde o tom rozhodují jen určití lidé. Tohle se zvrhne v REVOLUCI, jakou dnešní politici nepamatují, počítáte s tím?
Já s násilnou REVOLUCÍ souhlasím? Z jednoho důvodu, po dobrém to s nimi nejde, odmítají referendum, odmítají přímou demokracii, sami sebe odsuzují k násilí na nich.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2016 14:31:04 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Pěkný den, nikoli. Existuje autoremedura a opravné prostředky. Násilná revoluce v demokracii nemá místo.