PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.10.2016 18:36:59 - tomas.moukes2

Policie odmítá kontrolovat muslimů doklady 3

Migranti sedí na lavičkách na náměstí Svobody. Přímo v centru Brna za bílého dne. Policie kolem nich chodí a zřejmě dělá, že je nevidí. Dále běžně jsou k potkání v okolních ulicích náměstí Svobody, hlavně směrem k hlavnímu nádraží a Mendlově náměstí. Tedy třeba Dominikánské náměstí, Zelný trh, Pekařská, Masarykova apod. Tam jsem jich osobně několik desítek potkal, mluvili arabsky. A to jsem tam šel jen dvakrát za posledních několik měsíců. Já počítal lidi a každý dvacátý byl arab nebo muslimka. V centru Brna žije tak 100 000 lidí, takže jen v centru žije tak 5 000 muslimů. Pořád tvrdíte, že sem nepřijíždějí? Policie podle zákona slouží vládě a chrání režim. Což je jeden ze znaků totalitního režimu. Takže se nelze divit, pokud má skutečně rozkazy si jich nevšímat. ( A píšu to sem a ne na mail, protože tady si to třeba někdo přečte. Lidi mají právo vědět, že mají vlastizrádnou totalitní vládu).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.10.2016 20:38:16 - PhDr. Zdeněk Soukup
Ve volném týdnu Sněmovny se do Brna podívám. Pošlete mi, prosím kontakt, abychom se mohli domluvit na setkání. Mám mail soukupz@psp.cz