Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.10.2016 0:57:36 - Hájek Petr

proč?

nějak nevím proč tak důležitému občanovi s tak hrdinskou minulostí nebylo už vyznamenání uděleno dávno po listopadu.... vždyť je to tolik roků co máme svobodu projevu, pravda a láska zvítězila také už dávno , Osoba na morální nadřazenosti už prezidentský post zastávala a většina národa ji tam viděla ráda(tehdy)........ tak proč vlastně ten Váš strýček vyznamenání nedostal už mnohem dříve?
Je snad možné že zásluhy a hrdinské činy se přibývajícím věkem zesilují?...... nebo bylo právě ted teba strýčkovi zajistit hromádku jiných ocenění když už to oficiální už tolik let neklaplo? Ono to tak totiž vypadá , a pokud strýček přijme jakékoli z momentálně nabízených ocenění pak je to opravdu o tom, že je třeba mu na stará kolena udělat (proti tomu nemám námitek ...... člověk 2x dítětem) radost a vedlejším efektem bude tzv. ostuda ,,hradu,,a tudíž programový nesouhlas s reálným postojem pana prezidenta v současné realitě....


Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.10.2016 6:59:37 - Mgr. Daniel Herman
 Děkuji za vyjádření Vašeho názoru.