ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.10.2016 23:49:36 - jiriIV

Vážený pane Senátore.

Rád by jsem Vám položil několik otázek.
1. Oslavujeme Státní svátek 28.říjen který je v našich dějinách nejvýznamnější protože je to den vzniku ČSR a podle mne by měl oslaven důstojně a s patřičnou úctou. Několik. politiků se rozhodlo neúčastnit se oslav na Hradě.
2. Je velmi zajímavé s jakou rychlostí sdělila veřejnoprávní ČT stanovisko ministra vlády ČR. Ministr sdělil veřejnosti že jeho strýc bude vyškrtnutý ze seznamu vyznamenaných pokud se setká atd. a že to mohli také slyšet další dva ministři ale ti to nepotvrdili. Poté se odvolával na nějaký telefonát z Hradu ale ten se také nepodařilo prokázat. Je velmi zajímavé že tentýž ministr se účastní Sudeťáckého sjezdu a nazve sudeťáky Milými krajany. Co když mezi nimi byli potomci těch kteří poslali rodinu jeho strýce do plynu. To ani jeho strýčkovi zřejmě nevadí.
3. Potom se začnou politici předhánět v udělování nejrůznějších ocenění.
Pravděpodobně už jsem starý a nic nechápu ale toto podle mne není důstojná oslava Jiří Lípa Val..Mez.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.10.2016 16:04:03 - Jan Veleba

 Dobrý den pane Lípo. Nevím, jak jste starý, ale máte především selský rozum a já věřím, že ho má mimo Pražské kavárny, Gazdíka, Hermana a spol. většina národa.

Přečtěte si prosím zde na Parlamentních listech rozhovor s Karlem Srpem, tam pochopíte, na jakém tenkém ledě Herman tančí. Ten led se prolomí a pravda vypluje na povrch.

Jinak během víkendu k tomu všemu napíši svoje stanovisko a svůj postoj a umístím ho i sem na svoje stránky.