Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.10.2016 17:33:22 - tibi469

Pane Hermane,vynucovat si vyznamenání pro svého strýce je nedůstojné.

Nechci se stavět na žádnou stranu,pravdu se i tak nedozvíme.Hlava státu má vždy poslední slovo při udělování vyznamenání,je jedno o jakého prezidenta jde.To jestli vyznamenání dá nebo ne je jen na něm.Je třeba to respektovat jestli se nám to líbí nebo ne.Jestli nechcete mít Zemana za prezidenta ,třeba jít k volbám a zvolit si jiného.A ne se takhle chovat k hlavě státu.A nebo chcete opakovat to co se stalo na Ukrajině.Tak vychováváme mladou generaci k neúctě,Co si o nás mají myslet,když slyší samé vulgárnosti a jiní jim k tomu tleskají,a to ,že má být ta naše inteligence.Je třeba se někdy nad sebou trochu zamyslet.Já si myslím ,že pana Bradyho mohla navrhnout na vyznamenání jiná osoba a ne rodina,mnohému se dalo tak lehce předejít.Panu Bradymu přeji mnoho zdraví a štěstí je to víc jak kdyby dostal metál.Pane Hermane a ostatní mějte trochu strpení, prezident tu nebude věčně,dopřejme mu trochu klidu, necht dovládne a vy si můžete konečně zvolit jiného pro vás lepšího.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.10.2016 22:38:12 - Mgr. Daniel Herman
Jádro problému není v nevyznamenání Jiřího Bradyho, ale v nečestném kupčení s tímto vyznamenáním. K tomu přece mlčky přihlížet nelze.