Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2016 15:34:35 - Dareus

Opětovné smazání názoru

Vážený pane ministře, velmi jsem si Vás považoval za záchranu rodného domu Jana Palacha(jako jediný ministr kultůry v porevoluční době).Vážně jsem uvažoval o volbě KduČsl kvůli Vaší osobě.Jako pravnuk československého legionáře,který nasazoval svůj život za vznik našeho státu Vaše vyjádření že můžeme být jednou ze spolkových republi Německa za šokující!!!My Češi máme naši republiku rádi pane ministře.Jako volič Táni Fišerové a ANTIZEMANOVEC je mi z Vašeho chování smutno.Poslední kapkou bylo vyjádření kanadského velvyslanectví.To jste samozřejmě ovlivnit již nemohl.Výmluva nevím,neznám,nerozumím patří k výmluvám malých dětí a nehodí se k postu ministra kultůry.Vaše mazání mých příspěvků považuji za přiznání k tomu,že jste lhář a provedl jste útok na úřad prezidenta republiky.Pořizuji fotografii dotazu...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2016 15:36:09 - Mgr. Daniel Herman
Dobrý den, 
dovoluji si zde výjimečně reagovat jako zástupce ParlamentníListy.cz. Urážlivé dotazy, nebo dotazy odporující Etickému Kodexu PL (http://www.parlamentnilisty.cz/vop/Eticky-kodex-vkladani-prispevku-156847) jsou mazány moderátorem diskusí.
Děkuji za pochopení, Kateřina Synková, manažerka Profilů ParlamentníListy.cz.