Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.10.2016 21:34:50 - alexus

Pokračování komunikace

Pane Hermane, odpovídáte mi otázkami , viz.
29. 10. 2016 21:26:02 - Mgr. Daniel Herman
Proč mi to tedy pan prezident říkal, že jeho vyznamenání schválil, ale jestli se setkám s dalajlámou, že ho zruší? A proč mu to oznamoval pan ředitel Forejt, že vyznamenán bude? A proč mně pan ředitel Forejt posílal oficiální sdělení, že nominace byla odložena?

Promiňte,ale já jsem obyčejný občan. Tzn. to se zeptejte těch osob o kterých mluvíte. Předpokládám, že jste u oznámení pana Forejta panu Bradymu osobně nebyl,že ? Píšete,že nominace byla odložena vám bylo oznámeno. Ale píšete NOMINACE a to je přece korektní oznámit vám, že nominace byla odložena, na to má prezident právo se tak rozhodnout nemyslíte ? Ad vaše první otázka, kdy a kde vám to bylo prezidentem Zemanem osobně řečeno, to co tvrdíte ? Pamět vám slouží dobře, jak sleduju vaši komunikaci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.10.2016 23:26:04 - Mgr. Daniel Herman
Už jsem to sdělil mnohokrát. Prezident Zeman mi 8.9. 2016 na slovenské amasádě řekl, že nominaci, pod kterou je můj podpis, schválil a jestli se setkám s dalajlámou, že ji zruší. Tak se také stalo.