PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2016 9:18:24 - -Che-

Dotaz

Hezký den pane doktore. Zajímá mě Váš názor na následující: Angažma pana ministra Hermana na oslavách 28.10.16. At se na to dívám nezaujatým okem, přijde mně to celé strojené a předem připravené. Myslíte si, že by stálo za to celou záležitost zrekapitulovat a vyvodit z ní závěr? Lidé znají jen útržky a díky "našim" mediím pravděpodobně zmanipulované. Jak je možné, že alternativní oslava 28.10.16 , která proběhla na Staroměstském náměstí byla hrazena z peněz danových poplatníků? Uděláte pro to něco?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2016 10:59:54 - PhDr. Miroslav Sládek
 Dobrý den,nevím sice, zda si tu kauzu Brady vytvořili odpůrci Hradu, ale tak jako tak jim přišla velmi vhod. Stejně hledali záminku. Jak jsem ale již i na facebooku psal, prezident je prezident a není možné prohlašovat "já toho pána tady (na Hradě) nechci. Byl zvolen v přímém hlasování, tak ať se jeho odpůrci soustředí na příští prezidentské volby. Herman je tak odporný, že ani nemá význam ho komentovat, také je to politický turista.Když se ale podíváme na složení Staromáku, tak je to hoře přehoře. Bahno, které se přelévá ze strany na stranu, Komedianti, kteří se jako nevěstky prodají každému. Vrcholem všeho je miliardář Horáček, který si nechal tu akci zaplatit a to ze státních peněz, protože z čeho jiného je příjem nepolitické politické strany starostů a University Palackého? Zaplatit si ovšem nechali i umělci, kteří tam zpívali, prostě hnus.Mimochodem všiml jste si, jak jsou miliardáři hladoví? Ani Babiš, ani Horáček by ze svého nedali ani korunu, asi mají málo.Nesmíme dopustit, aby komedianti zase zblbli dav a ten volil zase tak špatně jako kdykoliv v minulosti.