ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2016 17:05:50 - plinha

Podpora pana Horáčka

Pane poslanče,
můžete mi odpovědět, zda se slučuje s Vaší morálkou kandidatura pana Horáčka, člověka, který se zapletl s STB, který zbohatl na hazardu a s ním spojeným neštěstím, které hazard nese pro rodiny postižených. Zda Vám nevadí to, že pan Horáček je dodnes považován za bývalého veksláka? Pokud Vám výše uvedené nevadí a slučuje se s Vaším svědomím, prosím, napište mi, jaké morální hodnoty by tedy dle Vás měl prezident představovat. Předem děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2016 9:18:35 - Ing. Ladislav Šincl
Asi stejně jako Vy jsem si s pobavením přečetl článek na webu Parlamentních listů "Horáček na hrad? Uvnitř ČSSD panuje rozkol."  Chápu snahu PL o zvýšení atraktinosti svých článků, ale mohu Vás ubezpečit, že "uvnitř ČSSD" žádný rozkol na téma prezidentních voleb nevnímám. ČSSD je demokratická strana, ve které se mohou svobodně vyjadřovat názory - třeba na téma případných prezidenstkých kandidátů.  Dle mého názoru je potřeba debatovat nad daleko důležitější tématy než kdo by měl být či nebýt prezidentem. Těmito problémy jsou např. vrůstající sociální nerovnost ve společnosti, zlepšení situace mladých rodin s dětmi, špatné životní prostředí. Prezidentská volba je téma pro mne opravdu hodně okrajové.

K Vašemu dotazu - pana Horáčka osobně neznám, jeví se mi jako zatím jediná známá zajímavá alternativa. Nicméně děkuji za upozornění - vaše informace si před volbou ověřím. V případě, že se prokáže, že je to takový zloduch jak píšete, pak ho volit logicky nebudu a vyberu si někoho jiného. Jedno vím dnes ovšem jistě - nebude to M. Zeman.

Jaký by měl  budoucí predent být? O tom by se dalo napsat mnoho, ale mě by opravdu stačilo,  aby nelhal, myslel více na ČR než jak se zalíbit Číně či Rusku, sjednocoval a nerozděloval. Snad nechci tak mnoho.

L. Šincl