MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2016 21:31:22 - tomas.moukes2

Vláda oficiálně posílá romům miliony za chození do školy, bílí nedostávají nic

Vláda dává romům miliony za chozené do školy, protože to jsou romové, zatímco bílí nedostávají nic, protože to jsou bílí. Dokonce to oficiálně přiznává ve vládním dokumentu Strategie romské integrace ( str.50). A ještě tam napíše, že nesouhlasí s tím, aby dotace dostávali všichni sociálně slabí studenti, že se to má vztahovat jen na romy. Takže nějaký student nemá na studium VŠ a protože je příslušníkem podřadné bílé rasy, tak dotaci nedostane. Co to má jako být? Jak někdo může schválit něco tak rasistického? Není to trestný čin?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2016 10:31:26 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane,

nejsem, bohužel, soudce ani prokurátor. Ale podobně jako běžný rasismus nesnáším a odmítám tzv. rasismus naruby. Je stejně hloupý a nepřijatelný.

Nicméně na všem špatném hledejme něco dobrého. Takové aktivity jistě potěší mj. některé soudruhy senátory v USA. Vždyť rok co rok nás ve své zprávě o lidských právech vehementně za přístup k menšinám kritizují. Kupodivu právech ve světě, ne u nich doma. Možná to jsou nadlidi. A jistě většina z nich jsou Indiáni….

S pozdravem jk