Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.11.2016 9:30:00 - bejk

pane Seďo

Domnívám se že Vaše odpověď na předešlý dotaz že prosudetské aktivity ministra Hermana nesouvisí s panem Bradym. Naši sudetoněmečtí spoluobčané se dle svého práva na sebeurčení rozhodli 99 procenty svých hlasů že chtějí k ríši a Hitlerovi a jeho režímu. Podíleli se na vyhánění čs. občanů ze sudet, rozbití čs. státnosti, právní kontinuity a územní celistvosti. To činili kolektivně a jedno procento odpůrců těchto praktik zavřeli do koncentráků a zabili.Tomu se říká velezrada dle zákona. Pana Bradyho nijak zvlášť neznám ale je jisto že slavný kofřík ukazovaný v médiích je atrapa vyrobená pro tento účel ( originál se údajně stratil) Opravdu si myslíte že p. Herman je motivován čistým humanismem?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2016 12:55:45 - Ing. Antonín Seďa
Souhlasím s vaším popisem historie kolem Sudet a podílu sudetských Němců na okupaci tehdejšího Československa. A také souhlasím s Benešovými dekrety, které řešily problémy po 2.světové válce. Nicméně jsem dal jasně najevo, že kauza Brady s těmito historickými konotacemi přímo nesouvisí. Nepřímo ano, to platí, ale zde si myslím, že byl jasný a zřejmě i připravený útok na prezidenta republiky. Když si uděláte časovou osu, pak je tam opravdu tolik "náhod" a já na náhody nevěřím. Možná, že se jedná i o předem připravený "pravicový" puč nebo o snahu zviditelnit Lidovce a představitele STAN, kteří hodlají kandidovat společně ve volbách do PS PČR. tady chci připomenout, že to byl P.Gazdík, který jako předseda poslaneckého klubu STAN+TOP, podporoval pravicové reformy, zaměřené proti občanům, proti seniorům a zdravotně postiženým a proti rodinám s dětmi. Voliči jakoby měli krátkou paměť, ale je možné, že kauza Brady měla odvrátit pozornost od navržené spolupráce pravice , a to nejen proti prezidentovi, ale i proti ČSSD. Stačí se podívat na poslední komentáře a informace z veřejnoprávních médií. A rozhodně si nemyslím, že je pan ministr kultury motivován "čistým" humanismem. O tom přece svědčí i jeho dopis na podporu ocenění jeho strýce, adresovaný prezidentské kanceláři.