prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.

  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.11.2016 19:14:38 - doky

Ministr Němeček

Pane hejtmane,
budete podporovat návrat ministra Němečka ve funkci ředitele FN Ostrava? Během jeho ministrování tady ředitel vlastně nebyl. Formálně byl nahrazen přednostou onkologické kliniky. Obě funkce zastávat, to už musí být nějaké schopnosti. Ovšem nebyly. Vedlo to k tomu, že přednosta pobýval na klinice tak 2 dny týdně (po celé 3 roky). Jak to vypadalo, můžete se kdykoli zeptat lékařů kliniky. Jak to vypadalo na ředitelství se dozvíte tam. Mezitím ovšem vyrostla supervila na Čeladné. Nikdy se pořádně nevysvětlilo, proč má onkologická klinika nejdražší ozařovací přístroj na světě,
Nikdo neví, kdo pracuje a co se dělá v ústavu, který je hostem na pozemlu fakultní nemocnice. Žádný výstup. Pardon, vlastně jeden-překažený pokus o užívání kmenových buněk v klinické studii, kterou měly zaplatit zdravotní pojišťovny. Něměček se sice vzdal jednatelsví v této "výzkumné" firmě, ale v podstatě to je jako s jeho ředitelováním ve FN.
Přeji Vám hodně zdaru v nové ve funkci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.01.2018 11:02:43 - prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
 To je jednoznačně v kompetenci Ministra zdravotnictví. Nemyslím si však, že by se FNO nedařilo.