ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.05.2012 10:22:41 - OtakarT

odpověď na dotaz

Paní senátorko, v médiích jsem se dočetl, že byste ,,brala jak tichou podporu, tak i účast KSČM ve vládě.“ Opravdu byste šla s komunisty do vlády? Nebojíte se? Tichá podpora ano, ale spoluúčast? Komunisté například podporují náš odchod z NATO, jaký postoj k tomu zaujímáte Vy? A ještě si dovolím mít jeden dotaz, VV šli nyní do opozice. Byla byste ochotna jednat případně i s nimi?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2012 10:47:09 - Ing. Eva Richtrová
Vážený pane tazateli, vycházím z osobní zkušenosti. Na magistrátě statutárního města Frýdek - Místek jsme 2 volební období tvořili koalici s KSČM, spolupráce byla naprosto standartní a fungovala bez problémů. V tomto volebním období je koaliční seskupení na radnici ČSSD, KDÚ-ČSL a VV.Možná jste zaznamenali poslední kauzu u nás ve městě, do které jsou VV zapojeni, momentálně jsou 4 aktéři kauzy ve vazbě. A na "kraji" je v tomto období také koalice ČSSD a KSČM, a funguje to !!!! Odpověď tedy je - nebála bych se spolupráce s KSČM, naopak spoluprác s VV bych se obávala. Mějte se hezky ! Richtrová