Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.11.2016 10:42:33 - Šarlotka

ministr zdravotnictví

Co říkáte na Ludvíka, který by měl nahradit Němečka? Kolují o něm různé zvěsti. Myslíte, že je to dobrý adept na ministra? A může vůbec něco dokázat? A dokázal podle vás vůbec něco Němeček? Mě napadá jen jedno, a to nesmyslné zrušení poplatků ve zdravotnictví

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2016 10:45:35 - Mgr. Jana Pastuchová

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. Pana Ludvíka osobně ani pracovně neznám, proto se k němu nemohu vyjádřit. Jeho "kauzy" znám také pouze z médií. Není to lékař, je to ekonom. Je 11 měsíců do parlamentních voleb a máme "na stole" nedořešené zákony. Budu doufat, že se tyto zákony projednají a nehodí se pod stůl. Například vzdělávání nelékařských pracovníků. Za ministra Němečka se jistě schválilo několik dobrých zákonů, ale nyní je pro mě jako záchranářku velice nepříjemný stav letecké záchranné služby a jejího provozu od 1. 1. 2017. Myslím si, že zrovna toto se p. Němečkovi nezdařilo. Zrušení poplatků sama za sebe považuji také za špatný krok, ale byla to hlavně priorita koaličních partnerů z ČSSD. Zda může pan nastupující ministr něco dokázat? Budu věřit tomu, že ano. I když je opravdu strašně málo času.

S úctou,

J. Pastuchová