Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.11.2016 11:40:10 - laco

Kritika či debilita

Pražský výtvarník a umělec David Černý se vyjádřil k návrhu části poslanců na znovuzavedení trestného činu hanobení prezidenta republiky. Ve vztahu k prezidentovi republiky a poslancům, kteří se pod návrh podepsali se vyjádřil slovy: „Zamrdaná zkurvená kupa hoven a sraček na hradě, vytlemený prasečí držky, ať už konečně chcípnou v ošklivejch a táhlejch bolestech. Zmrdi smradlavý, zkurvysyni vyjebaný, tupý debilové. I s tou bandou kreténů čuráckejch, co to navrhujou. Do nejhlubší prdele s váma, vy hovnožrouti,“ Jde dle Vašeho názoru o konstruktivní kritiku, nebo jde o názor zoufalého, mentálně retardovaného člověka?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2016 18:56:04 - Ing. Antonín Seďa
 Podle těchto slov bych odhadoval,že se jedná o obyčejného sprosťáka ,který si nevidí na špičku nosu. V poslední době zhrubla nejen politika díky předsedovi hnutí ANO 2011, ale i poslední útoky na pana prezidenta či na některé zákonodárce hovoří o pokleslé politické kultuře i morálce. Ano,řada umělců se chce zviditelnit za každou cenu,nicméně i ta by měla mít jisté mantinely.