ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2016 9:39:35 - venda1

Pane poslanče.

Když čtu vaše odpovědi na některé otázky čtenářů (např. výměna ministrů, názory na kandidáty na prezidenta a další. ), tak se divím, co děláte v ČSSD . Už vůbec se nedivím lidem v MS kraji, že tam ČSSD pohořela. Doufám, že po příštích volbách bude prezidenem opět Zeman a po parlamentních vy mimo politiku.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.11.2016 16:56:38 - Ing. Ladislav Šincl
Vážený pane Vendo,

za mé dosavadní působen v PS jsem se vždy snažil napťovat program ČSSD, za kterou jsem byl zvolen. Vybrané ukázky mé činnosti v PSP si můžete prohlédnou např. na www.ladasincl.cz nebo mé hlasování na www.psp.cz. Jde např. zastropování věku odchodu do důchodu nebo na valorizaci penzí o 300 korun -, zvýšení minimálnímzdy, dřívější odchodu do důchodu pro ohrožené horníky o 7 let, zvýšení platů učitelům atd. atd.
Nicméně nejsem neomylný a tak bych se rád  Vás na tomto místě dozvěděl podstatu Vaší kritiky - v čem konkrétním jsem náš volební program porušil.

Tuším, že jediným důvodem Vaší kritiky a  kritériem kdo by měl být  či nebýt v PSP  je jen a jen to, zda-li volil a bude opět volit M. Zemana prezidentem nebo ne.  Jestli to tak je, tak je to smutné.

L. Šincl