MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2016 15:52:37 - tomas.moukes2

Stát okrádá živnostníky, ne naopak

Já myslím, že živnostník má na daních zaplatit tolik, kolik je hodnota služeb, které od státu vyčerpá. Cokoliv nad to ho stát okrádá. A co vlastně od státu bere? Využívá zdravotnictví, důchody, na které ale zvlášt platí sociální a zdravotní. Pak tu máme policii, která podle svědectví některých lidí sem v noci dováží migranty v autobusech, dále otravuje lidi kvůli špatnému parkování a vůbec funguje spíš jako mafie ve spojení s politiky. Pak z jejich daní se platí neziskovky pracující proti českému lidu. Dále různí celoživotní povaleči, co žijí z dávek. Třešničkou je, že ze svých daní dotuje korporace, které dostávají miliardové dotace. Vlastně to funguje jak mafie,že si schválí zákony, že okradou živnostníky a jejich peníze si pošlou ve formě dotací svým firmám. A ještě zloděj babiš, který sám dostává obrovský dotace, má drzost tvrdit, že lidi, kteří se nechtějí nechat státem a babišem okrást, tak jsou zloději. Proč jste těmto lidem ještě zkomplikoval život a hlasoval pro EET?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2016 18:51:03 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený vytrvalý tazateli,

a) Celý můj život jsem zaměstnanec a platím daně z každé poctivě vydělané koruny. Poté DPH a daně spotřební při každém nákupu, atd. Kdybyste mne více sledoval a četl, věděl byste, že i mně vadí, jak snadno je nenasytný stát rozfrcá.

b) Je zvláštní, že nikomu, včetně novinářů a ani Ústavnímu soudu, nevadí institut tzv. závazného hlasování. Soudím, že to je protiústavní. I na to jsem ve Sněmovně upozorňoval.

Přeji Vám klidný víkend. Omlouvám se, ale všeho moc škodí. A dobrého pomálu

jk