Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2016 10:56:50 - Masiv

help

Kolik českých humanitních pracovníků přichází kvůli pomoci v zahraničí o život? A jak se jim v jejich ,,poslání“ snaží politici pomoci? Jdou jim nějaké peníze, třeba na potřebné věci, které na to, aby pomohli potřebují? A druhý dotaz z opačné straně. Jak by se podle vás náš stát měl chovat v situaci zatčení jedinců. kteří vědomě porušují zákony, několikrát byli zatčeni, ale stejně si nedají říct? Moc nevím o co jim jde - jedněm pomoc a ostatním přidělat starosti? Děkuji za váš odborný názor

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.12.2016 12:39:03 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Dobrý den. Nemám informaci o tom, že by čeští humanitní pracovníci přicházeli v zahraničí o život. Humanitární pomoc je každým rokem financována jak ze státního rozpočtu tak z ostatních zdrojů (z EU, OSN, darů atp.).
K druhé části Vašeho dotazu mohu uvést jen to, že ten, kdo se nechová dle zákonů dané země, by měl být také dle zákonů této země potrestán.