Bc. Emil Pernica, DiS.

  • KSČM
  • Blansko
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.11.2016 12:22:55 - Valentin Dobrotivý

Čemu se divíte. Člen Sorosovy nadace OSF Wolner musí dělat to, za co jej chlebodárce platí.

Stejně jako Daniela Drtinová, která obdržela Sorosovu novinářskou cenu http://tomasvyoral.blog.idnes.cz/blog.aspx
Jestliže ve svém příspěvku říkáte, že Reportéři ČT se opět předvedli, tak jste neřekl nic nového. Já se na tento pořad, který je snad dnem žumpy ČT, nedívám od té doby, co udělali manipulativní reportáže Vraždění po Česku. Co dělá vaše strana pro to, aby ČT byla buď zprivatizována, zrušena nebo zestátněna?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.11.2016 19:45:19 - Bc. Emil Pernica, DiS.
 Trochu Vás opravím. Ve svém příspěvku jsem nenarážel na pořad Reportéři ČT. Měl jsem na mysli pořad s názvem 168 hodin. Ale je pravdou, že úroveň nebo spíše ,,neúroveň" objektivity u obou pořadů je velmi nízká.


KSČM dlouhodobě kritizuje práci veřejnoprávní ČT. Kritizuje ji zato, že reportáže nejsou objektivní, zvýhodňují některé politické strany atd. Já osobně jsem již několikrát poslal stížnost adresovanou Radě pro rozhlasové a televizní vysílání na některé reportáže ČT. Ale vždy mi po analýze bylo odpovězeno, že je vše v pořádku, nic porušeno nebylo.

Více toho jako opoziční strana v tomto režimu udělat nemůžeme.